fbpx

Водещ на Ruse Summer Fest 2020 ще бъде….

Водещият на Ruse Summer Fest 2020 е добре познат в културните среди – Момчил Михайлов е музикант, визуален артист, графичен дизайнер, гримьор, и това са само някои от областите, в които работи.

Русенци го познават от участията му във важни културни събития, между които Фестивал за съвременна градска култура “Аз, градът” (авторският проект “Аз, Градът” на неговия екип даде и името на самия фестивал), литертурния фестивал на МД “Елиас Канети”, клубни участия и др. Работата му може да се види в многобройните театрални и концертни плакати, корици за книги, модни и фотографски издания, в изложби у нас и извън. Носител на няколко награди за фотография, графичен дизайн и копирайтинг. Регионален представител на Асоциацията на Модните Фотографи в България.

От 90-те на сам е член на няколко утвърдени русенски групи (GORR, Hit Bottom), днес работи по собствен музикален проект, а заедно с Ваяна О’ Ташева (КОПРИВА) подготвят първи самостоятелен албум под името GO’TOUCH’T. С голям опит като водещ на събития и музикални фестивали, Момчил с удоволствие прие да води и Ruse Summer Fest 2020. За свои асистентки е избрал две нови, непознати лица, които ще ви представим съвсем скоро, следете за новини!