fbpx

Вече планираме фест 2021

Не е тайна, че заковахме дати за Ruse Summer Festival 2021 още в края на миналото лято. Вече правим планове за тазгодишното музикално събитие.

Дали ще се състои?

Не знаем. Знаем само, че с много труд, с много помощ от служителите на Община Русе и много трепети миналата година успяхме да случим събитието. Искрено се надяваме тази година съдбата отново да е благосклонна към нас и към културните събития в град Русе. Искрено се надяваме бройката на болните и заразените с тази гнусна пандемия да е минимална, за да можем да се забвляваме. Искрено се надяваме отново на подкрепата на Община Русе. Надяваме се. И вярваме. Няма да се предадем, както не се предадохме до последно през 2020, въпреки че имаше моменти, които ни изправиха на тръни.

Какво да очакваме?

Е… Нали не очаквате още от сега да ви разкажем всичко??? Искаме само да знаете, че се стараем да растем. Това означава, че издание 2021 на Ruse Summer Festival ще бъде по-шарено, по-хубаво и по-голямо.

Кога да очаквате повече информация?

Пазим информацията само за нас, докато не е сигурна. С други думи – веднага щом знаем нещо повече и можем да потвърдим, без да ви излъжем – ще ви уведомим. А вие не спирайте да поглеждате в сайта, както и да ни следвате във Facebook и Instagram.

Стискайте палци!!!

Ruse Summer Festival 2021