fbpx

Уъркшопите Ruse Clinics ще поставят началото си на феста

Една идея възникнала преди няколко месеца ще намери своята реализация на Ruse Summer Fest 2017. Ruse Clinics ще представлява множество събития, които ще продължат и след фестивалните дни. В тях музиканти от всички нива ще демонстрират оборудването си, китарната си техника и други тънкости в свиренето си.

RuseClinicsНие вярваме, че всеки музикант, дори и най-начинаещият ще има какво да покаже. Всеки е минал по свой собствен път, научил и свои уроци, за да стане такъв каъвто е сега. Точно тази идеология ни позволява да поканим в Ruse Clinics както най-известните, така и най-младите изпълнители, които са стъпвали на русенските сцени. Точно затова сме избрали за слоуган на клиниките “ВСЕКИ ИМА КАКВО ДА ПОКАЖЕ!”.

Ще ви представим по два уъркшопа през всеки фестивален ден. Изпълнителите от фестивала ще имат свободен достъп до всички презентации. Засега можем да ви обещаем участието на двама русенски китаристи, които ще представят своите презентации. Ще се опитаме да ви покажем и двама гостуващи музиканти.

Подробности за презентациите на артистите очаквайте тук, скоро.