fbpx

Ruse Summer Festival 2017

Целта на фестивала е много простичка. Да се забавляваме по начина, по който можем най-добре. Чрез супер яка музика на живо. За това е всичко. Жица, бира, готини хора. Какво още е необходимо???

Фестивалът е съвсем млад. Първото му издание бе през 2016 година. Смятаме, че се получи много добре. Разбира се, имахме някои дребни грешки в организацията, които сега се стараем да избегнем.

Какво ще е през 2017?

По-добър звук.

Ако миналата година звукът ви е харесал – дръжте се. За това издание на феста сме приготвили няколко киловата повече звук. Основното подобрение е в басите. Този път смело можем да кажем “ЩЕ ВИ РАЗТЪРСИМ”.

Нов сайт

Миналата година общувахме с вас само чрез Facebook страницата на феста. Днес имаме нова интернет страница (https://rusefest.com), в която представяме цялата фестивална информация, която търсите и ще ви е полезна.

Нови идеи

През 2016 година фестивалът протече чрез три основни събития: Откриване, Първи ден и Втори ден. Получи се. През 2017-та тези неща ще се случат отново. Новото е, че планираме още един сет от събития. Ако ги реализираме фестивалът ще стан по-пъстър и завършен. Не искаме да изпреварваме нещата, затова ще ви ги обявим, когато имаме готовност за това. За да сте в час – следете страницата ни.

Много яки банди

Подбрали сме нови и супер готини банди и за двата дни на феста. Поетапно ще ви ги представяме в страницата.

Ruse Summer Festival 2017