fbpx

PlayUphoria и Марти Пашов загряха сцената на фестивала след дъжда

Обикновено обявяваме авансово групите, които ще участват във Ruse Summer Festival. Тази група не беше анонсирана нито тук, нито в социалните мрежи. И това не е по някакви други причини, а че организаторите участват в нея и в цялата суматоха не остана възможност да се свърши тази дейност. Затова групата получава новина в последствие.

Дъждът вчера се появи в такъв момент, че даде знак за неизвестност на цялата вечер. Цялата техника беше изключена, за да се намалят рисковте от токов удар. Група Strong от Бяла взеха сами решението да не проведат концерта си, следващата група – Old Guns отложиха участието си за следващия ден.

Остнаха само PlayUphoria. Решението дали да се свири също беше трудно за вземане. Бяха останали около 30-ина души публика. Останалите явно са от захар и ги е страх да не се разтопят от малко вода 🙂 .

Въпреки всичко, музикантите от PlayUphoria решиха да не пропускат участието си. Концерта започна късно и свърши известно време след 23:00 часа. Групата изпълни две авторски парчета и няколко кавъра на световни величия. За едно от парчетата групата беше ангажирала Мартин Пашов – актоьр от Държавен куклен театър Русе, който направи огнено шоу.

За съжаление групата няма професионални снимки от събитието, така че събираме кадри правени от публиката.