fbpx

Екип на УМБАЛ Медика ще бди над здравето ни по време на концерта на Ахат

Съвсем безплатно, специално за нас УМБАЛ “Медика” подсигуряват оборудван екип и линейка за концерта на Ахат в рамките на Ruse Summer Festival. Искрено се надяваме реаномобилът да не се използва и единствената работа на здравните работници да е да се наслаждават концерта.

УМБАЛ “МЕДИКА РУСЕ” е медицинска институция, чието призвание е да осигурява първокласно и леснодостъпно медицинско обслужване в широк кръг клинични специалности. В концепцията на болницата е залегнало съчетаването на високия професионализъм на медицинските специалисти с високотехнологично оборудване и съвременно управление за постигане на най-добрите резултати в лечебно-диагностичната дейност.

Мисията на болницата е да повишава качеството на живот на хората с различни заболявания, а чрез това и на техните близки, като лекува или облекчава основните и свързаните с тях болести.

Болницата има сключен договор с НЗОК!

И докато сме на здравна тематика, ще се възползваме да напомним на всички гости на фестивала, че трябва стриктно да се спазват указанията и да се прилагат мерките на МЗ във връзка с Covid-19.